11/17 anonim válasza:
#10: Köszi, pont jó, kocsira elmenne 8-10 között vételár és tuning függvényében, a maradék pont elég lenne a többire
12/17 anonim válasza:
eladnám és vennék belőle az összes suzukiból, celerio alto baleno swift sx4 vitara across ignis vagyonőr stb
13/17 anonim válasza:
Az utolsó suzukis válaszoló azért elég komoly :D
Egyébként én használnám közúton, főleg hosszabb távokra, ez már messze nem a terepjárásról szól.
14/17 anonim válasza:
Napi szinten járnék vele. Egy ilyen autóval közlekedve biztonságban érezném magam a sok felelőtlenül előzgető, tolni vagy épp leszorítani próbáló "autóstársam" között. Innentől kb. a kamionokra kéne csak figyelnem, már hogy közülük melyik akar megölni.
15/17 anonim válasza:
13 mi komoly? az is baj ha ez ember megbízható márkát szeret? megint vmi bmw-s ficsúr
16/17 anonim válasza:
Csupán arra céloztam, hogy nem semmi lenne megvenni az összes modellt :D
Egyébként használtam egy ideig suzukit, megbízható volt, keveset evett, viszont más előnye nem nagyon volt.
Nem bmw-s vagyok, én a Lexusba szerettem bele :)
17/17 anonim válasza:
az is japán szóval áldásomat adom rá :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!