Ha télen az autót garázsban tartom de használom, az jobb mintha az utcán tartanám de nem használnám?
Ez a párhuzam honnan jött?
Utcán tartva, de nem használva... egyetlen indokot tudnál arra, hogy miért lenne jó csak önmagában az utca, szemben a garázzsal?
Évszaktól és a használat gyakoriságától függetlenül jobb a garázs. Nem ázik, nem veri a jégeső, nem tűzi a nap, nem szívja az UV, nem kell télen jeget kapargatni indulás előtt és talán kevésbé valószínű, hogy feltörik egy zárt garázsban, mintha kint állna az utcán. Semmilyen hátrányát nem látom annak, ha valaki garázsban tartja az autóját.
Most családi házban lakom, itt van a ház mellett közvetlenül a garázs. De korábban társasházi lakásom volt. Garázst csak 1 km-re tudtam bérelni. Mégis megtettem és inkább gyalogoltam minden reggel és est ennyit hóban, esőben is. Legalább egy kis testmozgás is megvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!