Milyen autót érdemes várásolni egy fiatalnak 600 ezer és 1 millió között?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok és vezettem már sokat, de saját autóm még nincs. Szeretnék egyet vásárolni. A fent említett ársávban, mindenképpen benziest szeretnék és legyen jó időtálló formája, emelett kb 100-150 kóerő nem kell se több se kevesebb, csak egy kényelmes menetdinamika legyen. Kombi ne legyen azok nem tetszenek. Hátsókerékhajtás előnyben.2021. jan. 16. 20:34
2/9 anonim válasza:
E46-os BMW vagy B6-os Audi szerintem jó választás lenne 1 millió körül, és elég időtálló a formájuk is.
3/9 anonim válasza:
Ja de csak ha fenn tudod őket tartani, #2 voltam.
4/9 anonim válasza:
Hátsó kerekest minek?
Mindennapokban, pláne kezdőként úgyse tudod kiautózni a különbséget.
Egyébként le leszek pontozva, de Golf IV. A keretből még a GTI is bőven kijön már 150 lóerővel. Korához képest jól néz ki, millió van belőle, minden olcsó hozzá és van bontva, minden szerelő ért hozzá stb stb.
5/9 anonim válasza:
Kb leírtad, hogy szeretnél egy BMW-t. 😂
6/9 anonim válasza:
Én vennék egy első generációs S40-et, 136 lóerős motorral. Maradna sok pénzem rendbe rakni, illetve még utána sem fogyna el a keret.
7/9 anonim válasza:
Hát nekem nem az jön le a kérdező mondataiból, hogy nagyon ellenne pénzügyileg. Aztán Audi-t meg BMW-t ajánlanak páran amit még jó drágán fenn is kell tartani :D
8/9 anonim válasza:
Volvo S40-et tudom ajánlani, nagyon jó kis autók, és a Volvo bármilyen öreg is, sosem gáz (ha szép állapotban van).
Egy 318/320i se rossz választás, csak rengeteg van belőle, és sok a hülyegyerek tulaj.
9/9 anonim válasza:
MX5 Na/Nb. Nem túl erős, de nagyon könnyű, szóval a súlya kompenzálja az erejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!