Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért szidják a golf 4 1.4...

Miért szidják a golf 4 1.4 16v konstrukciót?

Figyelt kérdés
Ennyire rossz, ha igen, mi rossz benne, mitől rossz?
2021. jan. 13. 18:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem golf 4 1.6 8-v volt, ami elvileg egy problémamentesebb konstrukció. Na de útra kelni vele olyan volt, mint teli tárral oroszrulettezni öcsém. A kasztni szét volt rohadva - oké, Ausztriából jött be pár éve. A beltere marha rosszul öregszik, karcos, kopott az összes műanyag elem, főleg az ablakemelő gombok és környéke. Üléseket nem tudtam úgy állítani, hogy kényelmes legyen (pedig európai konform méret, 177 centi meg 95 kilo vagyok). Ez mind még a legkevesebb volt. Állandó jellegű olajproblémák: ette az olajat , mesebeli olajnyomás (hol volt hol nem volt), szerelő kicserélte az olajpumpát, de még ezután is folytatódtak a gondok, alig vártam mikor kezd el sípolni, meg jelenik meg a piros 'olaj' piktogram a műszerfalon. 5km-t nem tudtam elmenni gond nélkül. Volt, hogy útkőzben random elszakadt a váltóbovden, szerencsére ez a lakhelyemhez közel történt, végig kettesben tudtam csak menni. A motor állandóan keleplő hangot adott ki. Így hirtelen ennyi jut eszembe az alatt a pár hónap alatt amíg megvolt. Lehet ez csak egy kirívó eset volt (bár beszámolók alapján kétlem), de egy életre megutáltam a vw-konszernt (kivéve 1.9 tdi, azt nagyon eltalálták), maradok az ázsiai vonalon.
2021. jan. 14. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!