Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől pörgött fel a motor...

Mitől pörgött fel a motor hűtővíz csere után?

Figyelt kérdés
Ma lecseréltem a hűtővizet a 91-es 626-os Mazdámba (2.o,12v). Nem volt teljesen kihülve a motor,mikor csináltam, csere után beindítottam, és 25oo-at forgott alapjáraton, még mikor bemelegedett, akkor is. Durván 1 perc után ment le a korrekt 1ooo körülire. Ez a kezdetleges magas alapjárat normális dolog? Nem értem, mitől lehetett, ezelőtt csak melegbe csinálta, indításnál max 2ooo volt az alapjárat, és a víz melegedésével fokozatosan beállt 1ooo-9oo-ra. De hidegbe sosem volt az alapjárat 15oo-nél magasabb. Ja és karbis a kocsi. Más kocsi nem csinálta ezt vízcserénél.
2021. jan. 10. 19:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Gondolom levegős volt a rendszer és ezért meghülyült a hőgomba. Kidolgozta a levegőt, beállt a rendszer. Ha nem csinálja többet, akkor nincs miért aggódni
2021. jan. 10. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!