Magassarkúban milyen vezetni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 10. 15:07
1/7 anonim válasza:
Normálisan nem lehet vezetni benne, lábadat sem tudod rendesen tartani a pedálokon, beakadhat, nem érzed úgy hirtelen fékezésnél is gond lehet amivel másodperceket veszíthetsz ami szintén baj.
Én ha magas sarkúba megyek akárhova is arra az esetre van lapostalpú cipőm az autóba amit nem tart semeddig felvenni. Direkt olyat vettem ami nem fűzős, viszonylag szigetelt tehát nem fagy meg benne a lábam mire bemelegszik az autó.
2/7 anonim válasza:
Ön- és közveszélyes.
Azonnal elvenném a jogosítványát annak, aki magassarkúban vezet.
3/7 anonim válasza:
Kicsit nehéz benne a 'heel and toe' technikával visszagangolni a célegyenes végén, de inkább azért mondtam le róla mert alig kapni a méretemben.
32F
5/7 anonim válasza:
Pedig lehet, pl a feleségem tökéletesen kezeli a pedálokat így is, nem keveset ment már igy.
6/7 anonim válasza:
Ötös, megnéznéd a tűsarkóban vezető feleségedet - mondjuk a gyerekkel az anyósülésen - egy kisebb vészhelyzetben?
7/7 anonim válasza:
2 gyerek van, nem egy. Nem azon múlik, milyen cipő van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!