Csajok, amikor kocsit vezettek magassarkúban ugyanúgy tudtok benne vezetni mint laposban vagy sportcipőben?
Én ha magassarkúban vagy papucsban vagyok, akkor leveszem amíg vezetek és inkább mezítláb vagyok. Borzasztóan zavar már az egészen pici sarok is, vagy ha csúszkál a lábam a papucsban. Nem érzem biztonságosnak.
Ellenpélda: ismerősöm nemhogy járni, de vezetni sem tud ha nincs rajta a 15 centis tűsarkú. Elég vicces, ki van kopva a szőnyeg a sarok helyén :)
19L
Bar csaj mar regen nem vagyok (35+), tini korom ota vezetek, az utobbi 10+ evben automatakat es a munkam miatt tusarkuban jarok mindig es eddig sosem okozott gondot.
Termeszetesen ugyanugy erzem a pedalt a tusarkuban mint a sporcipoben. A sarok nem valtoztat az erzesen. Sot. Kenyelmesebb, mert a magas sarok megemeli a bokamat es konnyebb a labam a pedalok felett tartani.
Csak olyan tusarkuban tudok vezetni ami zart, vagyis fogja a bokamat.
Magastalpu papucs vagy nyari szandal ami nem tartja a bokamat veszelyes, mert a labam csuszkalhat a cipoben.
Kuplungos autot nem tudnek valoszinu tusarkuban mert a kuplung lenyomasnal elakadhatna a sarok, bar nem tudom, nem probaltam meg valtos autot tusarkuban vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!