Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért adnak el ennyi fiatal...

Miért adnak el ennyi fiatal balenot?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik az új suzuki baleno 1.2 GL de hírdetésekben folyamatosan 4-3-2-1 éveseket adnak el azért ez elvette a kedvem, nem gyanús? tele van rejtett hibákkal miért adnának el egy kvázi új autót? Indiaiak rosszul rakják össze a japánok nem felügyelik őket elég szigorúan?
2021. jan. 8. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért az a 32db eladó autó nem egy vészes szám. 4 évesnél öregebbet pedig az ÚJ Balenóból nem fogsz találni, mert 2016-tól jöttek be. (illetve bocs, már 2021-et írunk, 5.évet tapossák)
2021. jan. 8. 14:40
 2/4 A kérdező kommentje:
igen azt néztem 2016 os az jobban is tetszik a manuális klímás sima fekete panel mint az a szürke ufó szerű digitális sz@r. De visszatérve 32 vagy sem nyilván a 32 ből nem 32 azért adja el mert kinőtte vagy másra vált, nekem akkor is bűzlik itt valami pedig levittem a szemetet
2021. jan. 8. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Azért mert most egy adott márkából és típusból találsz 5 évesig 32db-ot, már feltűnő? Mutass már még egy olyan márkát, ahol csak 32db van eladó 5 éves korig...

Mellesleg, lehet sokan kiábrándultak belőle, nem tudják a hitelt fizetni, és még rengeteg ilyen dolog lehet...

2021. jan. 8. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:
76%
Lehet kapott egy jobb céges autót ami egy forintjába sem kerül, rohadjon a garázsban, utcán?
2021. jan. 8. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!