Az igazán KRETÉN autók (B-s jogsival vezethető gépjárművek) melyek voltak számodra? Példának okáért: Vel Satis, Avantime, első Multipla, fura L200, Citroën Sa Majesté, AlfaSZ, Disco Volante Coupé, Sbarro Autobau, Sbarro Evoluzione, Laraki Epitome.
A Vel Satis-ban nem tudom mi a kretén, azonkivül, hogy problémás? Egy francia dizájnos, nagyon kényelmes, erős autó. Ültem ilyenben, baromi jó. A 3.0 dízelt ismerem a Vectrából, haveromnak 350 ezer km-t bírt. Az sem épp olyan szar mint mondják, és ő padlózta állandóan, nagyon jól ment. Avantime szintén egy nagyon ötletes gép, kár hogy nem vették.
Ami kretén, az a Multipla, na az tényleg szar minden szempontból.
Utolsó, úgy látom te nagyon műszaki szempontból közelíted meg a dolgot, de itt most nem az volt a kérdés, hogy mely típusok megbízhatóak, mely típusok romlanak el gyakran, hanem az hogy, mely autók (vagy mely B-s jogsis járművek) elég kretének?
Az én fent jól látható listámban ott a két Sbarro, illetve a Laraki, azok szerintem gyönyörűszépek, mégis mindháromnak elég kretén, elég a szokványostól eltérő formaterve van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!