Mennyire éri meg drága, új autót vásárolni?
7-es vagyok
Hat az is szamit mennyid van szerintem. Nyilvan nem kell ide kiirni, de ha pl van 100milliod, akkor nem logikus 90ert kocsit venni. De ha mar van pl 500 vagy 1000 millio, akkor miert is ne. Persze azt is ki kell talalni, hogy mibe erdemes fektetni, mert ilyen nagyobb koltekezesnel azert el tud menni gondolom par szaz millio is. De ez mar mas kerdes.😁
Jaj, megint a lottónyertes csaj?
90 millióért sose éri meg autót venni. Mert baromi nagy az értékvesztése.
De akinek van ennyije, az nem is azért vesz ilyen értékű autót, mert megéri...
9 "Úgy vagyok vele, hogy ugyan van pénz, de ésszel kell mégis költeni."
5 "Rolls-Royce közül nézegettem"
Aha...
Az autó arra való, hogy A-ból B-be vigyen és esetleg legyen igényes, ha már van rá pénz. Nem tudom, hogy egy ilyen flancos járgány mennyivel jobb, mint egy Bentley és egy Mazda MX5-ös páros. Hétköznap járnék a Bentley-vel, hétvégén meg mennék a pályára az MX5-össel. A Rolls Royce arra jó, hogy legyen min aggódni, meghúzzák-e vagy lelopják a jelet az elejéről - különben minek? Inkább vegyél "olcsón" valamit, aztán vegyél fel egy sofőrt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!