Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire éri meg drága, új...

Mennyire éri meg drága, új autót vásárolni?

Figyelt kérdés
Kb. 90 millió forintért szeretnék autót vásárolni, most, hogy nagyobb összeg ütötte a markomat. Azonban nem vagyok benne biztos, hogy megéri ennyi pénzt beleáldozni az autóvásárlásba. Jobban megérné, ha ugyanazon típust használtan megvásárolnám olcsóbban?

2021. jan. 6. 22:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%

7-es vagyok

Hat az is szamit mennyid van szerintem. Nyilvan nem kell ide kiirni, de ha pl van 100milliod, akkor nem logikus 90ert kocsit venni. De ha mar van pl 500 vagy 1000 millio, akkor miert is ne. Persze azt is ki kell talalni, hogy mibe erdemes fektetni, mert ilyen nagyobb koltekezesnel azert el tud menni gondolom par szaz millio is. De ez mar mas kerdes.😁

2021. jan. 6. 23:38
 12/23 mindentudó99 ***** válasza:
100%
100 milla alatt nem érdemes venni. Én egyszer vettem 89 milláért de meg bántam mint a kutya. Egyszer kell jót venni. Inkább kuporgasson az ember még 3-4 hónapig.
2021. jan. 7. 02:12
 13/23 anonim ***** válasza:
Nyugi, unatkozó ksigyerek csak.
2021. jan. 7. 04:14
 14/23 A kérdező kommentje:
Lottónyertes vagyok, annyit elmondhatok magamról.
2021. jan. 7. 04:52
 15/23 anonim ***** válasza:
Oké, én meg Trump vagyok személyesen, beszélni magyart látod? Arról meg nem beszélve, hogy sok hasonló trollnak le lett írva, akinek ilyen összegű autó a kiszemeltje, az rég nem itt kérdezgetné, hanem egy szalonban ülne a próbaautóban...
2021. jan. 7. 04:57
 16/23 anonim ***** válasza:

Jaj, megint a lottónyertes csaj?

90 millióért sose éri meg autót venni. Mert baromi nagy az értékvesztése.

De akinek van ennyije, az nem is azért vesz ilyen értékű autót, mert megéri...

2021. jan. 7. 06:53
 17/23 anonim ***** válasza:

9 "Úgy vagyok vele, hogy ugyan van pénz, de ésszel kell mégis költeni."

5 "Rolls-Royce közül nézegettem"

Aha...

Az autó arra való, hogy A-ból B-be vigyen és esetleg legyen igényes, ha már van rá pénz. Nem tudom, hogy egy ilyen flancos járgány mennyivel jobb, mint egy Bentley és egy Mazda MX5-ös páros. Hétköznap járnék a Bentley-vel, hétvégén meg mennék a pályára az MX5-össel. A Rolls Royce arra jó, hogy legyen min aggódni, meghúzzák-e vagy lelopják a jelet az elejéről - különben minek? Inkább vegyél "olcsón" valamit, aztán vegyél fel egy sofőrt! :D

2021. jan. 7. 08:16
 18/23 anonim ***** válasza:
Lottónyertes...Tudod hány verte el a pénzét pillanatok alatt?! Sok a hülye köztük, annyi szent!
2021. jan. 7. 08:17
 19/23 anonim ***** válasza:
55%
90 milliós autót az vesz, akinek két hét alatt bejön ez a pénz. Neked egyszer volt szerencséd, pillanatok alatt el fog tűnni a vagyonod, főleg ha ilyen meg nem térülő hülyeségekre költöd.
2021. jan. 7. 11:23
 20/23 anonim válasza:
55%
Inkább sugardaddy legyél 😂
2021. jan. 7. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!