Mennyire éri meg drága, új autót vásárolni?
Figyelt kérdés
Kb. 90 millió forintért szeretnék autót vásárolni, most, hogy nagyobb összeg ütötte a markomat. Azonban nem vagyok benne biztos, hogy megéri ennyi pénzt beleáldozni az autóvásárlásba. Jobban megérné, ha ugyanazon típust használtan megvásárolnám olcsóbban?2021. jan. 6. 22:52
2/23 A kérdező kommentje:
???
2021. jan. 6. 23:00
3/23 anonim válasza:
Vagy kisgyerek vagy, vagy troll, vagy olyan akinek a kezébe ennyi pénz nem való.
5/23 A kérdező kommentje:
Rolls-Royce közül nézegettem, bár használtat. Legyen elegáns, kényelmes, de egyben egy sportkocsi tulajdobságaival bírjon.
2021. jan. 6. 23:16
6/23 anonim válasza:
Ennyi pénzt életedben összesen nem fogsz látni. Egyébként ha kiraboltál egy pár bankot emiatt, akkor inkább vegyél egy palotát.
7/23 anonim válasza:
Ha ennyi penzem lenne, miert is ne vennek ujonnan autot.
8/23 A kérdező kommentje:
Van ennyi pénzem, és több is, mert pénz állt a házhoz. De nem ez a lényeg. A jelentéktelen dolgot emelitek ki. A lényeg, hogy inkább vásároljak használtan autót?
2021. jan. 6. 23:33
9/23 A kérdező kommentje:
#7 Úgy vagyok vele, hogy ugyan van pénz, de ésszel kell mégis költeni. Talán mégis jobban megéri használtan vásárolni autót, ami közel új állapotban van.
2021. jan. 6. 23:35
10/23 anonim válasza:
Én a helyedben inkább befektetném a pénzt, mert úgy legalább jövedelmezik. Autóba rakva szó szerint 20-30%-ot veszít az értékéből minden évben. Azért, mert épp most van pénzed, nem jelenti azt, hogy 10 év múlva is lesz. Inkább tedd félre a 80%-át a kedvednek megfelelő befektetésbe, és vegyél egy 20 milliós luxus autót. Nem sok különbség van köztük, csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!