Autómata váltos aútót szeretnék vásárolni kis fogyasztásut, amelynek javitatása ha elromlik nem drága, szeretném a véleményteket kérdni?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 3. 19:03
1/4 anonim válasza:
Most erre mit írjunk?? Szinte mindegyik márkának van autómata váltós autója, legalább azt írd le hogy melyik márkák tetszenek.
2/4 anonim válasza:
Jó lenne ha megírnád a keretedet. Mert kis fogyasztású automata, ami ha elromlik nem kerül egy vagyonba, ez így együtt csak a nagyon modern és még garanciális hajtásláncoknál fordulhat elő. Bármilyen automata ha lefekszik és már nem garanciális, csak drágán javítható. És a régi automatáknak a fogyasztása is magasabb. Szóval van pénzed egy fiatal és még pár évig garanciális, újszerű autóra?
3/4 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy kevés fogyasztású és ha elromlik nem drága, egy ezres Swift automatával a legmegbizhatobb, de az megeszik 9 litert, cserébe nem romlik el, viszont egy VAG - konszern tdi tiptronic meg 5 liter körül fogyaszt, városba 7 és a tiprtronic meg drága. Akkor gondolkodni lehet CVT váltósba mondjuk Honda Jazz, de egy indítókuplung bele 200 körül van, ami azért sok...
Én Swiftet vennék, de az én vagyok...
4/4 anonim válasza:
A4 B5 afn tdi, 4 sebességes régi automata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!