Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csomagtartó mennyire terhelhető?

Csomagtartó mennyire terhelhető?

Figyelt kérdés
2003as Saab 93-asom van. 34 kilos gyeprácsokat kell szállítanom. Szerintetek mennyit rakhatok be egyszerre?
2021. jan. 4. 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Kézikönyben tuti benne van.
2021. jan. 4. 22:46
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Nem vacakolnék vele: amennyi belefér. Leszakadni biztos nem fog.
2021. jan. 4. 23:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb 500 kilóval terhelhető az autó, szóval amennyi csak befér.
2021. jan. 4. 23:59
 4/7 anonim ***** válasza:
19%
nem tennék bele sokat, gondolom ebben is szivacs tartja a pótkerék fölötti takaró elemet, ami meg valamilyen műanyag. Mindkettő eltörhet. Inkább kifizetném a szállítást, mint ezt kockáztassam.
2021. jan. 5. 00:08
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Én is olyan 500 kiló fele tippelnék, de hát majd úgy is látod pakolás közben hogy mennyire ül le a kocsi hátulja.
2021. jan. 5. 08:22
 6/7 anonim ***** válasza:
84%
Én amikor a csempét hoztam próbáltam egyenletesen elosztani a terhelést (anyósülés elé is tettem meg a hátsó ülésre/az elé is) és annyit raktam bele (kb. 500kg) amit az autó max. tömege és üres tömege közötti különbség volt (minusz az én súlyom). Elég érdekesen mozgott az autó és utána még egy ideig "letérdelve" járt de másnapra rendbe jött.
2021. jan. 5. 08:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm!
2021. jan. 5. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!