Bicikli szállításhoz milyen autót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Tetőcsomagtartóra, vonóhorogra szerelhető külső szállítóra nem szeretném tenni, az utastérben, csomagtérben tudnám szívesen. Legjobb lenne, ha 2 bicikli is beférne, ehhez keresnék valami szükségesnél nem sokkal nagyobb autót. Tehát nem Transportert vagy hasonlót, amibe bőven beleférne, hanem valami kombit, vagy leginkább személyszállításra is jó kistehert (Berlingo, és társai). Nagyjából azért megvan, hogy mikbe férne el 2 bicikli, ezért főleg gyakorlati tapasztalatok érdekelnek, hogy aki szállít biciklit ilyen módon, milyen autóval teszi, mi vált be?2020. nov. 30. 12:10
1/15 D. Brasco válasza:
Ha kiveszed az első kereket,meg lehajtod a hatso uleseket kis tulzassal egy twingoba is be tudod rakni őket.
2/15 A kérdező kommentje:
Honda Jazzbe befért így, csak jobb szeretném állítva szállítani, mondjuk első kereket kivéve. Vagy a franc se tudja, ez a bajom, hogy két biciklit nem tennék egymásra, mert úgy nehéz megóvni őket.
2020. nov. 30. 13:09
3/15 D. Brasco válasza:
Tapasztalatbol mondom hogy Honda Jazzbe raktam be 2 biciklit egymas melle allitva,termeszetesen kiszedett elso kerekkel.2 mountain bike-ról van szó.Amugy meg ha egymasra teszek őket rakj közéjük egy plédet vagy valami kartont azt kész is van.
4/15 A kérdező kommentje:
Nekem nem fér be a Jazzbe állítva sajnos. Ahhoz túl nagy a bicikli / alacsony a tető. Kisebb bicikli biztos elférne úgy is. Na jól van, agyalok még, mert csak ezért meg nem akarok valami teherautófélét venni.
2020. nov. 30. 14:19
5/15 anonim válasza:
A Skoda Yeti elvileg ilyesmire való, csak drága. Én nyugodt lélekkel fektetnék 2 biciklit egymásra, veszel 1 v. 2 polifoam matracot és közéjük teszed.
6/15 A kérdező kommentje:
Tényleg, egy jó Yeti. Köszi, ilyen ötletekre vágytam, hátha valamelyikre azt mondanám, hogy meg is venném. :)
2020. nov. 30. 14:26
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi! Egyébként Citroen Berlingót nézegettem, 2012-2014 körülieket, tetszik az a széria.
2020. nov. 30. 14:46
9/15 anonim válasza:
Én nem szarakodnék ilyennel, tennék alájuk-közéjük valami rezgésfelfogó puha réteget, aztán szevasz.
10/15 A kérdező kommentje:
Igen, csak nem szeretném egymás hegyén, hátán szállítani a bicikliket. Csak mozognak, feszülhet a váltója, ha úgy van épp rajta a másik bicikli. Lehet, hogy túlagyalom persze.
2020. nov. 30. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!