Kutya szállítása biciklin?
Van egy 4 hónapos kiskutyám, akivel a fővárosban élünk. Az utóbbi pár évben átszoktam a biciklivel való közlekedésre a városban. Amióta velem a kiskutyám próbálunk mindenhova sétálni, hogy ne kelljen sok időre egyedül hagynom, viszont ez a távolságok miatt nem mindig megoldható. Örülnék, ha a városon belüli nagyobb utakra is magammal vihetném.
A bicikli mellett való futtatás kizárt, azt nagyon felelőtlennek tartom és ha jól tudom nem is szabad a városban.
Nézegettem a netem a biciklire szerelhető kosarakat előre es a csomagtartóra is.
A kosaras megoldás jobban tetszett, mert örülnék, ha láthatnám utazás közben, viszont tudom, hogy a biciklizés szemppontjából biztonságosabb a terhet hátulra rakni.
Érdekelne, hogy ha volt valaki hasonló helyzetben, akkor hogy oldotta meg?
Illetve, hogy mennyire veszélyes biciklivel szállítani a kutyát?
Nagyon örülnék ha magammal tudnám vinni, ugyanakkor félek is tőle.
Sokszor látok olyat, hogy kis testű kutya elülső csomagtartóban van és vidáman nézeget.
A te súlyod nagyobb része úgyis a hátsó tengelyt nyomja, tehát a súlyeloszlást nem rontja el egy kis termetű kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!