Bicikli szállításhoz milyen autót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Tetőcsomagtartóra, vonóhorogra szerelhető külső szállítóra nem szeretném tenni, az utastérben, csomagtérben tudnám szívesen. Legjobb lenne, ha 2 bicikli is beférne, ehhez keresnék valami szükségesnél nem sokkal nagyobb autót. Tehát nem Transportert vagy hasonlót, amibe bőven beleférne, hanem valami kombit, vagy leginkább személyszállításra is jó kistehert (Berlingo, és társai). Nagyjából azért megvan, hogy mikbe férne el 2 bicikli, ezért főleg gyakorlati tapasztalatok érdekelnek, hogy aki szállít biciklit ilyen módon, milyen autóval teszi, mi vált be?2020. nov. 30. 12:10
11/15 anonim válasza:
10-es: ha ezen aggódnék (én nem...) és gyakran kéne kombiban fektetve bicikliket vinni, összeütnék lécből egy keretet, amire fixen rá lehet fektetni a bicókat. Pár tetőléc meg egy marék csavar.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi, gondolkoztam ilyenben. Ha lenne valami "nagy hasú" autóm, tuti csinálnék bele biciklitartót. De aztán lehet, hogy átgondolom még, és a "minek bicikliznék, ha van autóm" elv mentén inkább veszek valami kupét :D
2020. dec. 2. 08:22
13/15 anonim válasza:
Opel Corsa D.Beépített gyári kerékpár tartója van.A hátsó lökhárító alól kell kihúzni és 2db kerékpár szállítására alkalmas.
Nem minden corsát szerelték vele,de a hahun tuti találsz ilyet.Arra kell figyelni,higy csak az 1.4 100le tudja normálisan megmozgatni az autót,az 1.0 és 1.2 nagyon gyatra.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ez is hasznos, bár erről épp tudtam. És nem csak Corsában van, hanem talán Astrában is, de a Merivában biztosan. Pont emiatt nézegettem is Merivákat. Csak a külső elhelyezés helyett jobb szeretném bent tudni a bicikliket. Egyrészt kevésbé koszolódik kint, pl. egy nyári zápor után, másrészt láttam olyan videót, hogy megáll az autó a pirosnál, a fiatalember meg előugrik valahonnan, és már rángatja is lefelé a kerót a tartóról. Akkor nem sikerült neki, mert kiszállt közben a sofőr, de érted...
2020. dec. 9. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!