Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan teszitek el a robogótok...

Hogyan teszitek el a robogótokat télre, teli tankkal vagy kevés benzinnel? Melyik célszerűbb?

Figyelt kérdés
Elég külömböző véleményeket találtam erről, ezért itt is rákérdeznék a tapasztalatokra.

2021. jan. 4. 15:09
A kérdező szavazást indított:
Teli tank
üres tank
9 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
58%
Teli tank, de kéthetente beindítom 10 perc pöfögésre. Illetve egy csepptöltő lóg rajta időkapcsolóval, ami naponta 1 fél óráig csepptölti, hogy az akksi jó maradjon, s így ráadásul ha kisüt a nap, bármikor elő tudom kapni egy körre. Hogy ne üljön le a gumi, te is menj egy kört havonta vele.
2021. jan. 4. 15:11
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
Én október közepén szoktam elrakni a mocit, és április közepefelé veszem csak elő. A tankot kiszoktam üríteni mert nem akarom hogy a benzin "megromoljon" benne. A motort bakokra szoktam tenni hogy a gumi ne üljön le annyira. Az akkuját meg lekötöm hogy mégse legyen áram alatt és tavasszal rátöltök szépen, aztán akkor tankot teletöltöm kap új olajat, akár kell akár nem, én ilyenkor mindig cserélem. Aztán ha ez megvan akkor beindítom 4-5 percig hagyom helyben járni majd gurulok vele itt a környéken ellenőrzöm közbe a fékeket, meg figyelem hogy nincs-e valami problémája. Aztán ha minden rendben vele elkezdem szépen használni leginkább munkába járásra.
2021. jan. 4. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:
79%
teli tankal szoktam mert így nem rozsdásodik a tank belseje, 100-as benzin meg nem romlik meg enyi idő alatt, akksit 2 hetente nézem és töltöm ha kell, bakra felrakom én is
2021. jan. 4. 15:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!