Vélemények diesel Vectra C-ről?
Csak az 1.9-es jó,vagy a 2.0-es,2.2-es?Úgy tudom,hogy ez az utóbbi 2 ami Opel motoros,és hogy az 1.9-es az GM+Fiat konstrukció..
Szóval melyik a jó a 3 közül?
nem lett volna baj, ha írsz egy évjáratot is...
C Vectrából a széria első 2 évében gyártott darabokról ódákat zengenek, annyira megbízhatóak. a borzasztó silány B Vectra F Astra és Omega után kénytelenek voltak valami komoly autót gyártani és tényleg beleadtak apait anyait.
minél öregebb a C vektra, annál jobb lesz, az meg tökmindegy, hogy melyik motorral veszed. én speciel jobban megbízom a Fiat eredetű dolgokban, mint a GM eredetűekben, de ezt tudjuk be a rossz tapasztalatnak (saab, opel, chevrolet, volt szerencsém szívni sokat).
legyen szervízkönyves, és amennyire lehet, megkímélt. kilóméteróraállást pedig műszaki vizsgán felírják, így kicsit lehet védekezni a visszapörgetés ellen.
jó évjáratot néztél ki.
én továbbra is a fiat eredetű motort ajánlom, a 8 szelepes 120 lovas, a 16 szelepes 150. igény szerint válassz
ha benzines kell, akkor viszont tökmindegy, mind rendben van.
miután helyreállították a renoméjukat a megbízható autóval, elkezdtek költséghatékonyabbak lenni. ez úgy valósult meg, hogy amin tudtak, spórolni kezdtek.
lényegesen több meghibásodást produkálnak a felvarrottak.
Azért kell diesel,mert diesel párti vagyok!A másik dolog,mert olcsóbban tudok hozzá üzemanyagot!És ha most nyernék a lottón 1000000000000000-ot,akkor is diesel autót vennék!!!!!!Próbálj ki egyet,aztán majd más lesz a véleményed!!!
Ja igen!A 2 liter az nem 2 liter!!!És ha sokat mész,akkor számolj utánna!!
1.8 benzin: 8 liter / 100KM
1,9 CDTI: 7 liter / 100KM
Igazad van, ez tényleg nem 2 liter. És az olcsó üzemanyaghoz gratulálok, majd szépen szarrámegy a porlasztócsúcs, főleg mivel ez common rail rendszer. Bármilyen kosz van az üzemanyagba eldugul, és akkor ~600-700 ezer forint. És nekem is volt diesel autóm, jó sokat szívtam is vele.
kedves 71%
nekem benzines autóm van, pusztán azért, mert szeretem a hangját. benzin párti vagyok.
de azt így is elismerem, hogy a dízellel kellemesebb például autópályázni. itt nem a fogyasztásról van szó. itt arról van szó, hogy egy jóbarátom 159es Alfájával (2.4 jtdm, 200 lóerő, 400 newtonméter) a bicskei emelkedőn helybenhagytunk egy 3.2-es benzines Audi A6ost.
pusztán a nyomaték miatt.
és nem csak ökörködésre jó. egy besorolás, egy biztonságos előzés másodpercekkel rövidebb ideig tart egy nyomatékos dízellel. kellemesebb vele tempósan közlekedni.
első, második, harmadik voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!