Mennyibe kerül illetve lehet-e papiroztatni motort?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdés hogy ha van egy (például az én esetemben) egy 250 köbcentis motor, amit megakarok venni, és nincsenek papírjai, akkor lehet-e a vázszám vagy a motoron található adatokból valamit kinderíteni, és esetleg az alapján papiroztatni? És ha lehet akkor ennek mennyi lehet az összköltsége? Egy amint említettem már 250 köbcentis Dadyw Chopperről van szó, ha esetleg ez segít valamit. Gyönyörű szép, csillog-villog, tehát szinte vadonatúj a cucc, csak papírjai nincsenek sajnos.2020. dec. 30. 18:55
1/5 anonim válasza:
Ha van rendszáma, akkor nem reménytelen.
Ha az sincs ( tehát se forgalmi, se törzskönyv, se rendszám ) akkor ezt a gyönyörűséges Daddyw Choppert csak 1 ember tudja neked lepapírozni: Big "Sugar" Daddy, aki az arizónai sivatag közepén lakik. 42 amerikai dollárért fogja neked lepapírozni a saját krumpliból faragott pecsétjével, csak kövesd 93-as utat Nevada felől és a Arizona Last Stops után, a 3ik kopasz kaktusznál térj le balra. Ott már útba fognak igazítani, nyugodtan hivatkozz rám.
2/5 anonim válasza:
Nincs sok esély rá. Amit szoktak csinálni régi motoroknál (Pannonia és hasonlók), hogy egy roncsból, aminek még vannak papírjai áthelyezik az alvázszámot.
3/5 anonim válasza:
Ha jól sejtem ez a "gyönyörűség" valami kínai vacak. Ha nem volt rendszáma, papírja, akkor valószínűleg nem is lesz. Kpm-nél (vagy hogy hívják most) kell érdeklődni, egyáltalán forgalomba helyezhető-e a típus, van-e engedélye? Ha nem, akkor csak egy drága dísz, nem motor.
4/5 anonim válasza:
Csak nem ez?
Szerintem ennek a bds életben nem lesz papírja itthon. Nagyon kínai. Vajon miért olyan kevés a km? Mert nem tudták/nem lehet papíroztatni, így elengedik, sz..jon vele más valaki.
Nagyon kínai... csak ez nem a kiciócó, hanema drágasemmirevaló.
5/5 A kérdező kommentje:
De igen, az amelyik a linkben van.
2021. jan. 2. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!