Mivel lehet leszedni a dugattyú tetejéről a kormot?
Figyelt kérdés
Tomos motorról van szó, nemtom mennyire ismeritek. Szóval leszedtem a hengerfejet és látom, hogy a dugattyú teteje eléggé kormos és nem jön le ha csak ruhával dörzsölöm, ezért kikaptam az egész dugattyút. Azt vettem észre hogy ha csavarhúzóval kapargatom akkor nehezen de lejön, de ez ugye karistolja is a felületet. Ti hogy szoktátok vagy milyen megoldás létezik erre? Nem akarom eldobni mert az oldala nem kormos nincs kikopva a karikák is jók, csak a teteje ilyen.2020. dec. 30. 14:09
1/5 anonim válasza:
Én beáztatnám benzinbe vagy nitrohígítóba.
2/5 anonim válasza:
Hideg zsíroldó. 2 napja mostam el vele egy szett dugattyút.
De ha már kivetted, gyűrűzd újra.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 2-es a hideg zsíroldóba is áztatni kell vagy csak ráspriccelem és dörgölöm?
2020. dec. 30. 15:22
4/5 anonim válasza:
Spricc spricc, hagytam állni pár percet.. fogkefe.. rongy, ha koszos volt még ismételtem.
5/5 anonim válasza:
Drótkefével.Sokan ellenzik,de valójában semmi baja nem lesz tőle a tetejének.az oldalához ne érjen a kefe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!