Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kopogó dugattyúval meddig...

Kopogó dugattyúval meddig lehet közledekni?

Figyelt kérdés
Sajnos kopog a dugattyú a kocsiban viszont nekem szükséges, hogy közlekedjek vele. Nem hangos, épphogy kicsit lehet hallani. Kérdésem az, hogy meddig lehet így közlekedni vele? Ameddig nem lesz hangos? Nincsen teljesítmény csökkenés.

2020. okt. 8. 17:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Engedd be..... biztos az kopog?
2020. okt. 8. 17:19
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Mármint hozzáértő mondta, hogy kopog a motor?

Mert akkor kb. semeddig. Teljesen lutri. Ha nincs szerencséd kikönyököl aztán a teljes motor kuka. 4 dugattyú cseréje helyett.

2020. okt. 8. 17:38
 3/14 A kérdező kommentje:
Szaki mondta. Hidegen nem csinálja csak miután mentem vele 10-20 km-et. Olajat, vizet nem eszi, kompresszió jó. Ha kicsit felpörög akkor a hengerfej felől (tehát motor felső részéről) jön a hang.
2020. okt. 8. 18:03
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Dugattyúk ritkán kopognak.

Ha dugattyú csapszeg,vagy valami a főtengelynél akkor max a szerelőig menf, mert eltörhet.

Kérdezd meg attól is aki megállapította,hogy a dugattyú kopog.

2020. okt. 8. 18:09
 5/14 anonim ***** válasza:
Kizárt hogy az kopogjon.
2020. okt. 8. 18:16
 6/14 A kérdező kommentje:
1-es henger felől jön a hang ahol kopogást érzékel. Kicsit felpörög a motor hallani, hogy kopog és mintha berregne. Alulról minden rendben van a motorral. (Teknő lent volt, új főtengely csapágy, alulról a dugó jól néz ki, hajtókarok is épek)
2020. okt. 8. 18:23
 7/14 anonim ***** válasza:
Szabad szemmel, pláne beszerelve nem fogod tudni megállapítani milyen a motor tized mm nagyságrendű kopásokról van szó
2020. okt. 8. 18:50
 8/14 A kérdező kommentje:
Igen... hengerfej nem lett levéve így nem láttuk felülről. Hidegen nem jelentkezik a probléma. Gondoltam még hidratőkére de az leginkább hidegen csinálná.
2020. okt. 8. 19:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem a hidrotőke/szelephézag állítás hiánya miatt kopog?olaj milyen van benne ès mikori?
2020. okt. 8. 20:02
 10/14 A kérdező kommentje:
5w30 motul, kb. 3000 ezer van az olajban. Hidrotőkés a kocsi, javítsatok ki de én úgy tudom, hogy akkor kopog a tőke ha hideg a motor (ugyebár még nincs normális olajnyomás benne).
2020. okt. 8. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!