Ez igaz? Ha igen mennyi pénzért? És jöhetnek tapasztalatok is!
Nem mások véleménye miatt csinálnám
És nem Ferrarit tenném oda
És nincs is kocsim kezdjük ott, ez csak egy kérdés volt, hogy van-e ilyen
Előbb írtam le, hogy nincs is kocsim. Akkor hogyan jön az ki, higy nincs pénzem jobb kocsira? És hogyan cserélek logót, ha kocsim sincs?
Tisztázzuk, hogy miért tettem fel ezt a kérdést: azért, mert azt hallottam, hogy van ilyen. És kíváncsi voltam, hogy igaz-e. Erre meg ilyen válasz jön?
Nem igaz. Ha veszel egy Golfot, nem fognak rá gyárilag Skoda emblémát tenni. A Daciára sem Renault-t.
Amúgy hány éves vagy, 10?! Attól még nem lesz Ferrarid, hogy a Daciára felragasztasz egy gagyi aliexpresses 200Ft-os utólagos emblémát. De ha neked ennyire ez számít, akkor a forgalmiba se felesdj el hibajavítóval átírni a márkát! Hátha valaki megnézi és még lebuksz...
Nagyon remélem, hoyg csak unatkozol a téli szünetben és nem komolya kérdés... :(
Ráadásul pont a VW csoportnál nem is lenne olyan egyszerű, kezdjük azzal, hogy hátul a csomagtérajtón a jelvény egyben a kilincs is, a VW kör alakú, a Seat pedig szögletesebb és azt már az oviban megtanultuk ugyebár a formáknál, hogy mi hova passzol... Elöl pedig a motorháztető, illetve a lökhárító is úgy van formálva, hogy az a méretű és formájú jelvény passzol oda (VW-nél biztos).
Dacia - Renault esetében valamivel könnyebb, mert pl. Dél-Amerikában Renault jelvénnyel futnak a Dacia-k, de ott is kéne hűtőmaszkot cserélni, nem ér meg annyit hidd el. Ha márkaszervizbe állítasz be ilyen kéréssel, nagyon furán fognak rád nézni, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!