Ez igaz? Ha igen mennyi pénzért? És jöhetnek tapasztalatok is!
A logó egyszerűen kétoldalú ragasztóval van felerősítve.
Lemész a horgászboltba, veszel damilt. Hajszárítóval felmelegíted a logót és a damillal alá nyúlsz, fűrészelő mozdulatokkal (magad felé húzva) levágod a ragasztószalagot. Denaturált szesszel eltávolítod utána a maradékot. Ennyi az eltávolítás.
Új logót meg ebayen lehet venni 1-2 ezer forintért.
Ezt bármilyen autón meg lehet csinálni, nem csak VW-en. Persze, ha a logó beményesztett helyen van (kormányon jellemző), akkor ugyanolyan alakúra cserélheted csak.
Szerintem nem lehetne látni hogy meg lett változtatva a logó. Bár csak akkor, ha egy kocsi szakértő aki ezer kocsit feltud ismerni, akkor talán visszakérdezne, hogy ez nem-e Dacia
Nem értem mi ebbe a nevetséges. Feltettem egy kérdést, hogy igaz-e amit hallottam
És az utolsó kérdésedre is válaszolok, hogy akkor miért nem veszek akkor Renaultot. Azért, mert például az a Dacia ami megtetszett, az nincsen ugyan úgy Renaultban
A hozzáállás hibás. Ha jobban tetszik más emblémával, nézd meg, hogy fel tudod-e tenni, és kész. Ha zavar a szomszéd véleménye, járj kék 10 000 köbcentis járművel (autóbusz), vagy kérdezd meg a szomszédot, milyent vegyél.
Nekem Škodám van. Amikor az embléma kifakult, az egyel újabbat raktam fel, mert jobban tetszett (olcsóbb is volt), szerintem nem ördögtől való az embléma csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!