Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez igaz? Ha igen mennyi...

Ez igaz? Ha igen mennyi pénzért? És jöhetnek tapasztalatok is!

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy ha veszek egy Volkswagent vagy egy Volkswagen csoportu autót, akkor az autón lévő logót pénzért megtudom változtatni egy másik Volkswagen csoportu kocsira. Tegyük fel, ha veszek egy Seat autót, akkor a kocsin lévő logót megtudom változtatni egy Škodára, vagy bármilyen Volkswagen csoportu autóra. Ez igaz? Ha igen mennyi pénzért lehet átváltoztatni? És jöhetnek tapasztalatok

2020. dec. 29. 10:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért, de ki az aki nem veszi észre hogy egy dacia loganon pl vw jel van?
2020. dec. 29. 11:09
 12/27 A kérdező kommentje:
Az, aki nem ismeri az összes márkának az összes autóját
2020. dec. 29. 11:13
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

#12: igen, csakhogy a példában felhozott típus gyakori, sokan ismerik. Pl. Skoda Octaviat is átcimkézhetsz, mégis mindenki tudni fogja, hogy mi.

Egyébként ezt olyan autónál érdemes megtenni, amit gyárilag is több logóval adtak ki. Pl. a Dacia Dustert Renault logóval is forgalmazták. Mondjuk itt azt hiszem a hűtőrácsot is cserélni kéne hozzá. Másik példa az összes Open, ami angliában Vauxhal néven fut.

2020. dec. 29. 11:20
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Jaaa elképzelem, ahogy megkérdezi egy kollégád, hogy "Na, milyen kocsit vettél?"

Te meg mondod nagy büszkén, hogy Renault Logan :D

2020. dec. 29. 11:27
 15/27 A kérdező kommentje:
Hahaha
2020. dec. 29. 11:35
 16/27 anonim ***** válasza:

A gyors válasz: Az embléma árába kerül. A sörnyitót leszereled, a P..nát meg fel. Ennyi.

Az én kérdésem: mi köze ehhez a VW csoportnak

2020. dec. 29. 11:39
 17/27 anonim ***** válasza:

"Ha igen mennyi pénzért lehet átváltoztatni?"

Potom pénzért, pénzért ingyér megcsinálja a Roxfort autószerviz.

Nekem a Rolls-omon a Spirit of Ectasy ( tudod, kis szobor az autó orrán) nem tetszett és szép vizibagollyá változtaták - csak az anyagköltséget meg Fazekas Henriket (vagy Imrét ) kellett kifizetnem.

2020. dec. 29. 11:41
 18/27 A kérdező kommentje:

16

Úgy hallottam, hogyha bemegyek Seattal egy Volkswagen szervízbe, akkor megcsinálják

2020. dec. 29. 11:44
 19/27 anonim ***** válasza:
Ha mások véleménye miatt cserélnéd az olyan mintha magadat szúrnád tökön mert csak addig működik amíg azt kérdezik hogy milyen márkájú.Amint valaki látja valóságban vagy megkérdezi a típust veheted fel a bohócruhát mert enyhén szólva nevetséges és szánalmas ha nem poénból csinálod.A fúj román fúj szlovák nagymagyarokat meg a hülyéket le kell szrni,semmire nem mész a véleményükkel akár jó akár rossz.
2020. dec. 29. 12:22
 20/27 Koplárovics Béci ***** válasza:
Szerintem felrakhatsz a Daciára Ferrari logót is, attól az Dacia marad. Néhányan poénosnak fogják tartani, de a többség csak szánalmasan kiröhög majd.
2020. dec. 29. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!