Ez igaz? Ha igen mennyi pénzért? És jöhetnek tapasztalatok is!
#12: igen, csakhogy a példában felhozott típus gyakori, sokan ismerik. Pl. Skoda Octaviat is átcimkézhetsz, mégis mindenki tudni fogja, hogy mi.
Egyébként ezt olyan autónál érdemes megtenni, amit gyárilag is több logóval adtak ki. Pl. a Dacia Dustert Renault logóval is forgalmazták. Mondjuk itt azt hiszem a hűtőrácsot is cserélni kéne hozzá. Másik példa az összes Open, ami angliában Vauxhal néven fut.
Jaaa elképzelem, ahogy megkérdezi egy kollégád, hogy "Na, milyen kocsit vettél?"
Te meg mondod nagy büszkén, hogy Renault Logan :D
A gyors válasz: Az embléma árába kerül. A sörnyitót leszereled, a P..nát meg fel. Ennyi.
Az én kérdésem: mi köze ehhez a VW csoportnak
"Ha igen mennyi pénzért lehet átváltoztatni?"
Potom pénzért, pénzért ingyér megcsinálja a Roxfort autószerviz.
Nekem a Rolls-omon a Spirit of Ectasy ( tudod, kis szobor az autó orrán) nem tetszett és szép vizibagollyá változtaták - csak az anyagköltséget meg Fazekas Henriket (vagy Imrét ) kellett kifizetnem.
16
Úgy hallottam, hogyha bemegyek Seattal egy Volkswagen szervízbe, akkor megcsinálják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!