Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyna kell olajhőfokmérőt...

Hogyna kell olajhőfokmérőt autóba beépiteni?

Figyelt kérdés

Ha minden igaz,akkor egy adapter segitségével lehet az olajszürő elé telpiteni egy szenzort.Valaki dolgozott már ilyenel? Tapasztalatok?

Köszönöm.

2020. dec. 27. 12:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"Tapasztalatok?"

Általában gagyi pontatlan kiegészítők,szinte tömithetetlenek, olajfolyás.

A típus specifikus beépítő szettek használhatóbbak szoktak lenni.

2020. dec. 27. 12:43
 2/4 anonim ***** válasza:
23%

Minek az ha nincs benne gyárilag?

Ha jó a víz hőfok akkor az olaj is jó.

2020. dec. 27. 12:53
 3/4 anonim ***** válasza:

2-es: lol nem

Illetve sok autóban vízhőfokmérő sincs.

Például nekem 9 éves autó és csak annyi van, hogy amíg hideg a víz addig egy kék ikon világít. Kb 75 fokos víznél tűnik el. De ilyenkor az olaj még abszolút nincs üzemi hőfokon. Egy plusz 5 km kb kell hogy teljesen bemelegedjen. Pont azok cseszik szét a kocsit idő előtt akik nyélgázon mennek ha már meleg a víz.

2020. dec. 27. 18:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Én kiváltanám az olajpálcát valami ipari termoelemes cuccal, vagy kiváltanám az olajleeresztő csavart a szenzorral.

Ha acél, akkor meg is fúrhatod, bár alaposan mosd el, nehogy forgács kerüljön az olajkörbe.

Máshol elég nehéz közvetlenül az olajhoz férni szerintem.

2020. dec. 30. 01:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!