Körülbelül mennyibe pénzzel érdemes váltó és dififelújíttatásba fogni?
Alany audi s3 8l, váltónak kezd hangja lenni, 2es már reccsenn illetve nagyobb sebességnél elkezd remegni az autó, futómű, gumik és fékek rendben, úgy hogy más nem marad mint a difit is meg kell nézetni
Ebayen bontott váltó 180-200kkörül megy de ugye az is zsákbamacska milyen. Szóval az is majdnem kiesik. Tippem a felújíttatásra olyan 300-350 pisztoly orrú Mátyás. Jól tippelek vagy még csapjak hozzá pár Deákot?
Válaszokat előre köszönöm
Boldog Karácsonyt :)
#1 ezért vettem, egy kis álmom vált valóra mikor megvettem
#2 szerencsére meg tudom engedni ezt az autót magamnak és szeretném is ha még velem lenne jó ideig csak egyszerűen érdeklődök. De ha fölé lőttem akkor örülök
Akkor meg kell kérni egy ajánlatot a felújításra és kész.
Egyébként a magasabb sebességnél remegés kb. centírozási probléma csak. Ami így kérdésessé teszi, hogy mit is engedhet meg magának az ember
Az volt az első, rendben vannak
Utána jött a kerékagy féltengely, azok is jók így bentebb kell keresni a problémát
Motortartó bak?
Normális szerelő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!