Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsit vegyek ennyiből?

Milyen kocsit vegyek ennyiből?

Figyelt kérdés

500-800 ezer forintom van rá használt autót szeretnék venni!

Mit ajánlotok?

2010. aug. 13. 02:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én is a Honda Civicet ajánlom. Én is 18/F vagyok és nem rég vettem, szintén első autónak. Én 500-ér vettem tuningolva, 13 évest, tehát ha neked többed van rá még újabbat is vehetsz.
2010. aug. 13. 17:13
 12/17 anonim ***** válasza:

Inkább milyet nem ajánlok:

Dieseleket

Francia és olasz autókat.

2010. aug. 14. 09:11
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Mostanában gondolkodtam rajta meg nézegettem.

Alfa Romeo 147 az bejön!

Szerintetek?

2010. aug. 18. 02:08
 14/17 anonim ***** válasza:

nem rossz :D

[link]

mongyuk kicsit sokat ment, nálam használt autónál max 140E km a megengedett :D

2010. aug. 18. 09:54
 15/17 anonim ***** válasza:

Az Alfa Romeo az olasz, és sokan nem ajánlják, a hangzatos neve ellenére. (az előző hozzászólásokban sem, ajánlják az olasz kocsikat)

Az Opel Corsa szerintem jó választás! (ennyiért 10-12 évest kaphatsz a hasznaltauto pont hu alapján) A közeli rokonságban szinte mindenkinek Astraja vagy Corsaja van!

Mivel sok fut belőlük, ezért alkatrész is van bőven hozzá, meg szerelő is aki ért hozzá.

2010. aug. 18. 13:51
 16/17 anonim ***** válasza:

www.hasznaltauto.hu

Írd be az összeget és nézegess!!:D

2010. aug. 18. 15:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem alfát ne vegyél,mert bár az olasz autók fantasztikusan néznek ki,nagyon dögösek és jó őket vezetni,de nagyon megbízhatatlanok,azért is találsz ömlesztve a piacon viszonylag újakat viszonylag olcsón.Nekem nagyon tetszenek de nem vennék többet olasz autót(egy volt már).

Ennyi pénzért mindenképpen benzines autót vegyél.

Opelt javasolok neked,azok kényelmesek,olcsó és jó az alkatrészellátottságuk,és megbízható verdák!!!

De ha rám hallgatsz...nem hallgatsz senkire sem.

MINDEN típusból ki tudsz fogni olyat,amit a gyárban jól összeraktak és az előző gazdija vigyázott rá,és kifoghatod ennek az ellenkezőjét is.

Az olasz autók nem megbízhatók,a franciák és ázsiaiak pedig egyenesen s zarok.

(Amúgy a Suzuki bár közutálatnak örvend és tényleg kispályás autó,SOHA SEMMI rosszat nem hallottam vele kapcsolatban.Tehát papírsárkány,meg teszkógazdaságos,de fenn tudod tartani és nem kell szervízelned,ez is egy fontos szempont.

A feelingért pedig majd akkor fizetsz ha lesz kereseted.

A német és a japánok autók használhatóak.

2010. aug. 18. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!