Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autó tuningolását részesíti...

Az autó tuningolását részesítitek előnyben, vagy a gyári állapot megtartását?

Figyelt kérdés
Én a gyári állapotot preferálom. Egyedül a felni az, ami nem gyári az autómon. Számomra jól el lett találva az autóm kinézete, nem vágyok spoilerre, tuning lökhárítóra, angel eye fényszóróra, stb.

2020. dec. 19. 18:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Gyári
2020. dec. 20. 05:32
 22/25 anonim ***** válasza:
50%
18-as, dehogy kompromisszum. Miért lenne az? Minden márkának több féle autója van, különböző célközönségnek. Azt kell venned, amire neked szükséged van.
2020. dec. 20. 08:14
 23/25 anonim ***** válasza:
AZT vettem amire szükségem volt, tulajdonképp az egyik kedvenc autómmal járok, de akkor is kompromisszum volt. Csak egy példa: a futómű keménysége, és magassága fel volt gyáriként áldozva a komfort oltárán. Ezt eltoltam a saját értékrendem határai szerint, (hozzáteszem minőségi alkatrészeket tettem bele).
2020. dec. 20. 10:41
 24/25 anonim ***** válasza:
Én ennyire nem vagyok kényes, jól el vannak találva a gyári adatok, ha elsőre nem is teljesen 100%-os nekem, akkor idővel úgyis hozzászokom.
2020. dec. 20. 10:59
 25/25 anonim ***** válasza:

Én a kényelmesnek ható dülöngélő ammcsik ízlésére szabott dülöngélős futóművet nem bírtam, hát tettem a dologért. Mentette már meg az életem maradjunk annyiban.

Fék rendszeresen elfogyott dinamikusabb közlekedésnél, néha még színes is lett a tárcsa a hőterheléstől, hát tettem rá egy vele kompatibilist de sokkal nagyobbat. Azóta nem kell félnem hogy egyszercsak egy kanyar előtt nem fog a szerpentinen lefelé.

2020. dec. 20. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!