Az autó tuningolását részesítitek előnyben, vagy a gyári állapot megtartását?
Figyelt kérdés
Én a gyári állapotot preferálom. Egyedül a felni az, ami nem gyári az autómon. Számomra jól el lett találva az autóm kinézete, nem vágyok spoilerre, tuning lökhárítóra, angel eye fényszóróra, stb.2020. dec. 19. 18:03
1/25 anonim válasza:
Magyarországon szerintem egyértelmű a válasz. Örülnek az emberek, ha fent tudják tartani az autót, nem hogy tuningolják...
2/25 anonim válasza:
Jajj, már azt hittem, komoly a kérdés, de utána megláttam, hogy "angel eye"... na hagyjuk.
3/25 A kérdező kommentje:
Szerintem nem egyértelmű, csak divat lett Magyarországozni állandóan. Sokan vannak, akik tudják/tudnák tuningolni autójukat.
2020. dec. 19. 18:10
4/25 A kérdező kommentje:
Akármilyen tuningra értem a kérdést. Olcsó vagy drága, mindegy.
2020. dec. 19. 18:11
5/25 anonim válasza:
Az a baj, Magyarországon szinte nem is tuningolnak hanem kókányolnak. Az hogy valaki felnyom egy M-es emblémát a BMW-jére meg sportkipufogót alá, esetleg egy-két lyuk a lökhárítóba az nem tuningolás.
6/25 anonim válasza:
Nem tuningolnak mert nincs tuning műhely és szakember gárda sem.
CSak ilyen olyan kókányolás és taknyolás van amit otthon a sufniban megejtenek.
7/25 anonim válasza:
Én igazából tuningolok, tehát nem kiegészítőket aggatok rá, hanem masszívabb futómú, fék, meg egy kis plusz motorerő. :)
8/25 anonim válasza:
Akadnak tuning műhelyek nálunk is, de szerintem a kérdező lebukott az angel eye-jal, hogy csak aliexpress-es párdolláros vackokra gondol.
Ismerek Ford szervizt, ahol valóban tuningolnak: egy új komplett fékrendszer 5-600 ezernél kezdődik, kipufogórendszer 1 millió. Sok cucc az USA-ból érkezik. De csak ebből nem tudnának jelenleg megélni.
9/25 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a kérdésre sem tudtok válaszolni.
2020. dec. 19. 19:00
10/25 anonim válasza:
Válaszoltunk a kérdésre, csak neked nem tetszik.
Igazi tuning nem párezer forintnál kezdődik, hanem többszázezer- milliós tétel adott esetben. Erre kevesen áldoznak, mert sokszor se pénz, se lehetőség, se szakember nincs rá elegendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!