Audi A6 C7-nél ezt miért így tervezték? (műszerfal)
Sziasztok
Az a kérdés jutott eszembe, hogy egy párszor ültem ilyen autóban, és a start/stop gomb illetve a hangerőszabályzó miért nem a sofőr oldalán van? Leginkább a start/stop gombnál furcsa, hogy azt miért az utashoz van közelebb?
Elég random dolog tudom, de nekem fura, és kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről...
Nekem is fura. Oké a hangerőszabályozó az Audiknál általában ott van, de az indítógombot nem tudom miért oda tették jobb oldalra. És ami a legviccesebb, hogy akárhány Audi modellt nézel mindnél máshol van. Tehát máshol van egy A4-nél és máshol egy A8-nál, de egy A3-nál is. Érdekes a BMW meg Merci meg tudta oldani hogy bő 20 év alatt is ugyanoda kerüljenek.
Az Audi biztos gondolta könnyen legyen meg az utas öröme, hogy beindíthassa ő a kocsit XDD
Mert a vezető oldalon van az elektromos kézifék, a tapipad, meg az MMI vezérlő fele. Amit gyakrabban használsz, mint a start-stop gombot. (Kéziféket leszámítva).
A miért ott van? kérdésre szerintem annyi a válasz, hogy azért mert ott fért el :D.
Nem gondolom, hogy ez a 10 centi + táv, amit nyúlni kell érte, gondot kéne, hogy okozzon.
Ha pedig nem okoz gondot, akkor felesleges ezen rugózni, hogy miért ott van. Miért ott van az ajtónyitó, és nem 10 centivel lejjebb? Pont ugyan ilyen kérdés.
Azt nyilván senki nem gondolta komolyan, hogy mész az autóval, és egy gombnyomásra leállítod :D.....
Komolyan ennyire hülyének nézitek az Audi mérnökeit? :D
Nyilván akkor tudod kinyomni, ha mondjuk P-ben van az autó. De menet közben semmiképp. De megkockáztatom álló helyzetben D-ben sem áll le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!