Ha menet közben lecsúszik az aksiról a saru(negatív),lemerülhet menet közben az aksi?
Figyelt kérdés
2020. dec. 16. 10:37
11/13 veterán vas válasza:
Annak a véleményére lennék kíváncsi, akivel történt már ilyen.
Nem olyat aki hallotta, vagy akinek mesélték, hanem aki átélte.
12/13 anonim válasza:
Ugyan már eltelt több mint egy év, velem történt többször olyan, hogy pl benzinkúton megállás után nem indult a kocsi mikor indítottam volna. A gyújtás pillanatáig a műszerfal áram alatt volt, de amint indítottam volna, egyet (sem) tekert és elment az áram. Elég rossz konstrukció szerintem, mert a motortéri biztosíték tábla a pozitív sarun van elhelyezve, és valószínűleg a saru sem a régi már (ami egyébként 3 csavaros, csak hogy könnyű dolgom legyen találni másik sarut...), így nehezen lehet a pozitív pólusra rányomni hogy tökéletesen illeszkedjen. Tehát nem lehetetlen, de normális körülmények között nem valószínű hogy megtörténik hogy leesik menetközben.
13/13 anonim válasza:
Eltelt megint egy év. Velem is rendszeresen történik pedig már úgy rá húztam, hogy majdnem letört az aksiról a negatív. Nem tudom már mit csináljak vele. Azon gondolkodom oda hegesztem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!