Mercedes-Benz CLS 63 AMG vagy BMW M6 ?
EGyiket se.
Munkába járni, bevásárolni tök feleslegesek ezek.
A fütyim meg pont nem kell hogy hosszabb legyen.
Csatlakozom az előttem lévőkhöz, nekem is jobban tetszik a CLS AMG, más szempont pedig itt szerintem nem igazán játszik (hacsak nem keres az ember valami nagyon specifikus felszereltséget).
Az alap M BMW-ket valahogy sosem tudtam hová tenni... ha BMW-ből egy sportos darabot szeretne az ember, akkor már i8, nem?
6. Igen amúgy, külsőre egy sima prémium sedan kinézet, de a motorházban meg egy atomerőmű, kicsit mint az RS darabok az Audinál. :)
Na, pontosan ez az ami nekem nem tetszik bennük, miközben az i8 kimondottan bejön. :)
De ha valami, hát ez aztán teljesen ízlés kérdése lesz (tudom egyébként, hogy az i8 a kategóriájához képest igen gyenge hibrid motorral van szerelve).
Az első és második generációs CLS-ek a leggyönyörűbb autók voltak az utakon amikor kijöttek, és a mai napig imádom őket. A harmadik generáció valahogy mégse jön be nekem. Az aktuális modellekből a 6-os BMW tetszik jobban.
És egyetértek, hogy eközött a két autó között az ember külső alapján választ, a technika annyira beton mindkettő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!