Miért vesznek a magyarok ilyen sok régi, használt Mercedest, BMW-t? Külföldön a töredékét látom ezeknek a márkáknak, viszont sokkal újabb autókkal járnak az emberek
Külföldön áltag melósként van lehetőséged akármilyen 0km-es "tömegautó" megvásárlására, itthon nincs.
Ha meg már vélasztani kell 1 milláért, hogy 3-as BMW vagy Peugeot 407 akkor inkább BMW. Ez ilyen egyszerű.
Mert erre van pénze a magyar prolinak.
Németben a 86 éves nyugdíjas orvos bácsika eladja a 16i-jét amit még anno '98-ban vett piacra meg templomba járásra, megveszi olcsón a magyar proli mert olcsó, rányom a 316i felirat mellé egy M-es emblémát meg alá egy sport kipufogódobot és azt hiszi ő a falu császára.
Ez olyan, mint mikor a tizenéves gyerek megveszi a leharcolt, full karcos 3 éves ájfónt, mert azzal tud menőzni az osztályban, közben meg az árából egy tízszer annyit tudó, vadiúj Huawei-t vehetne az istenbarma.
Na, ezen a szinten vannak ezek az elvileg felnőtt emberek.
6.-nak.
Vigyázz!
Én 1X itt a Gyakorin, Ájfon helyett Samsungot ajánlottam egy kérdezőnek, kaptam olyan anyázást, meg csóró prolizást érte, hogy csak na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!