Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi a6 avant quattro . Meg...

Audi a6 avant quattro . Meg tudom csinálni, hogy ne 4 kerék huzzon hanem 2 ?

Figyelt kérdés

2020. dec. 16. 02:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ki az a hülye, aki a világ egyik legjobb össszkerekes rendszerétől szabadulni akar?
2020. dec. 16. 11:06
 12/20 A kérdező kommentje:
Driftelni akartam vele . A 2 elsőt akartam kiiktatni . Gondoltam van olyan a kompjuterbe hogy lekapcsolni
2020. dec. 16. 21:28
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A számítógépet kéne lekapcsold, mert késő van, holnap még suli.
2020. dec. 16. 21:30
 14/20 anonim ***** válasza:
#12 Milyen évjáratú A6-ról van szó?
2020. dec. 16. 22:27
 15/20 anonim ***** válasza:

Ez a baj, amikor lecsúsznak a német prémiumok a mindenki számára elérhető ársávba :D.

Driftelni akar vele... Mivel? A6-tal? :DDDD Igazi driftautó igen. Pont arra van kitalálva, hogy te ökörködj vele. Sőt, remélem manuális, mert az az igazi! Ha te gangolsz, mert racsing van

.

Szomorú, hogy nem látod, hogy egy A6 marhára nem erről szól. Az a kényelmes, olykor dinamikus, többnyires csendes, elegáns haladásról. Te meg gyökérkedni akarsz vele...

2020. dec. 17. 07:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Az Audi nem BMW, hogy driftelésre használják, ez nem hátsókerekes kocsi.
2020. dec. 17. 10:18
 17/20 A kérdező kommentje:

15. Válaszoló én ge**re nem kértem a véleményed semmiről és a kioktatásodat sem. Kur***ra tudom mi az az A6 minden egyes nap ülök benne és vezetem . Egyszerüen megkérdeztem hogy lehet e vagy sem , mert hallottam olyan autokról amikbe ki lehet iktatni valamelyiket...

Embere, ha tehetnének akkor megfolytanátok embertársaitokat olyan erős flegmaság és gyűlölelet van bennetek de miért??? A jo budos g**is f@szom se tudja

2021. márc. 12. 14:59
 18/20 anonim ***** válasza:

Azért mert egy világi idióta vagy azért :D

Egy tipikus hülyegyerek.

A6-al akarsz driftelni ember. Szerinted? Jó hogynem S Mercivel akarsz...

2021. márc. 15. 16:06
 19/20 anonim ***** válasza:

18as

Na az pont alkalmasabb a driftre, mint egy quattro A6.

2021. márc. 15. 17:29
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem alkalmas-nem alkalmas kérdés ez. Egyszerűen vannak autók, amik NEM ARRA VANNAK, hogy így vezesd. Szerintem röhelyesen néz ki a driftelés meg az ilyen jaszkarizás egy A6-tal is, meg egy S osztállyal is. Sokkal kifinomultabb, elegánsabb autók ezek annál.

Jóhogy nem egy Maybach-hal vagy egy Rolls Royce-szal akarsz driftelni. Ember... Gondolkodjunk már, milyen autókat mire gyártanak :D.

Ne akarjál A6-tal driftelgetni. Vegyél egy hülyegyerek E46-ot, aztán rugdald azt. Az arra van. Mindenki arra veszi. A6 nem erre van.

Kedvencem mikor a 18-22 éves, gondolom hasonló hülyegyerekek sírnak, mert nincs A8-as Audi kéziváltóval :'DD. Mert ők gangolni akarnak, meg keresztbe menni, meg racsingolni. Érted. Egy A8-cal. Nem egészen erről szól :D

Kicsit gondold át, kik voltak a céközönségei egy ilyen A6-A8 típusú autónak ÚJ korában. Érdekes, Audi mérnökei úgy gondolták, hogy nem az ilyen kis nyomi gyerekek fogják megvenni 60-100 ezer eurókért a kocsit. Meg úgy gondolták a tulajok javarésze nem akar váltogatni, meg driftelni.

Ez a baj, amikor ezek beesnek egy bizonyos árszint alá. Elérhetővé válik a legutolsó paneli suttyónak is, aztán jönnek a csodák. Nettó 140-et kaparok össze úgy, hogy havonta máshol "dolgozok", hátrafordított bézbólsapka, terepmintás nadrág, gyémántos (műanyag) fülbevaló, nagyon barbershop, rózsafüzér a tükrön, ordít a minimál / mulatós, Redbull a pohártartóban, keresztbe kell menni, bátyja hallod ez nagyon megy, le kell villogni mindenkit, mert megvettem a 150 lovas legszarabb cigánydízelt. Meg biztos ami biztos, meg is csippeljük, meg rakok alá egy nagyonalsókategóriás felnit, amiről ordít, hogy 15 ezer volt darabja.

Szerintem ezt a jelenséget senkinek nem kell magyarázni.

Kell az Áhat meg Ányóc, mer sukárság, dzsukelség meg luxus van, de azéé tudjon máá keresztbe is menni, meg legyen má manuális. :D

2021. márc. 16. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!