Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mtz 82.1 vagy Mtz 892.1?

Mtz 82.1 vagy Mtz 892.1?

Figyelt kérdés
Vélemények, a 2 közül mekyiket választanátok?
2020. dec. 15. 21:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen ismerem, de a merevhidasnak is vannak gyengéi. Volt, hogy a kardánkereszt törött el a lehajtásban, satöbbi. Annyira nem nagy szám. Nyilván a szöghídnál stabilabb, meg az úttartása is jobb. Cserébe pattog mint kecskeszar a deszkán. 😀

Ha ilyenben gondolkodnék biztos nem kellene új horror áron, hanem egy olyan ami egyben van, és ha kell valamit rajta kijavítani akkor meg kell csinálni és kész. Azért 7+Áfát adni új MTZ-ért nem semmi!

2021. márc. 20. 19:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát igen, és ebben valahol tényleg az a szomorú, hogy nagyjából az egyenes hídon kívül teljesen ugyanolyan, mint 30 évvel ezelőtt volt. Mert értem én, hogy régebben például egy Zetor másfélszer annyiba került, mint egy MTZ, de ma már szinte semmivel nem olcsóbbak. Legfeljebb az alkatrészeket lehet húgyért beszerezni, de kellenek is.
2021. márc. 20. 19:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is. Használtan 3.5-max 4-ért már nagyon jót, alig használtat lehet venni. Aztán persze javítgatni kell, de alkatrész van hozzá nyugatihoz képest kb. tized áron, meg hát egyszerű mint a faék.
2021. márc. 20. 19:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!