Autót keresek 1.5-2.5 millió ft környéken. Komfort, kényelem, néhány extra a fontos?
Igen széles ársávban keresek kényelmes, halk, tenpomatos, benzines autót, amiben esetleg van szélvédő fűtés.
Csak benzines jöhet szóba, dízelem már van, de kell másik autó is a családba.
Gondoltam pár autóra, szeretném ha szavaznátok, hogy melyik esik bele a kategóriában, ami megbízható is. Ha egyik sem jó szerinted, írj egy modellt.
Széles ársávban keresek kényelmes... stb. autót.
Nos, akkor én tovább keresnék. Miért pont ezeket sikerült ideilleszteni? 1.0 ecoboost, most komoly? Cruze 1.6, tényleg? Fogyaszt, sok a teljesítményadó de legalább lomha mint a dög. Tempomat meg országútra minek? Ha meg pályára, akkor meg nem kéne kicsit nagyobb motor...?
1.
Igazából ezekben ültem.
Az ecoboost céges autóba kb hatan raktunk 280 ezer km-t. Kellemes autó.
Apósomnak a Scenic bár lomha, de kényelmes autó, ő bár pályázik az egyhatos Sceniccel a fogyasztásán kívül tökéletes autó.
Drága anyósom j astrája is egész csendesen megy országúton, nem használja pályán.
Nekem van egy dízel Mondeo, de a többihez képest többet fizetek utána, meg többet szervizelem, annyit nem ér meg a másfél liter üzemanyag hogy dizelt vegyem mert az hűdejó.
A ból B be akarok eljutni, kényelmesen. Ennyi
2.
A faggyal van gondom, többi autóba szépen leszedi, egyből amíg kinyitom a kaput. Nem kell télen klímával fújni az abalkot.
De kell asszonynak is egy autó. Tanulásra kapott egy kettes cliót. Volt pár kocc ropp, de már itt az ideje egy normális autónak.
Scenic, a bátraknak való.
Focus, olcsón, spórolósan összerakott autó.
Cruze, szintén gyenge minőség.
Opel, még úgy ahogy tartja magát. Az Opelnek még idáig megbízható motorja, elektronikai rendszere van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!