Meddig lehet tuningolni egy 50cc-s motort?
Tudom hogy ez jóval bonyolultabb mint hiszem, és hogy nem ilyen egyszerű,de venni akarok egy 50cc-s motort csak így városi cruisolgatásra meg erdőn-mezőn motorozni, nyilván ehez megfelelő motort akarok majd. De az a lényeg hogy mennyire lehet feltuningolni hogy jobblegyen a teljesítménye, meg a hangja? Gondolom a hangján egy jó kipufogo segit egy kicsikét. (Tisztaban vagyok hogy sose lesz nagymotor hangja)
18/f
Mindig annak megfelelően veszunk motort,hogy mire akarjuk hasznalni....na most nem tudom a városi krúzolás meg az erdőn mezőn csapatás halmaznak van-e közös metszete,de 99.9999% hogy nincs.......
50-es motor meg gyakorlatilag bármi jo lehet városba ami a babettától fentebb helyezkedik el(tehat minden más)csapatni meg nem 50-es libakergetővel kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!