Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skoda Fabia 1.4 16v, hogyan...

Skoda Fabia 1.4 16v, hogyan lehet tuningolni a motort?

Figyelt kérdés

Zegen valakinek van egy ilyen régebbi szürke Fabiaja, nagyon megy az az autó, a múltkor láttam, hogy egy újabb Honda Accordot földbedöngölt, (előttem ment a fabia a körforgalomból kifelé, mögülünk előzött a hondás, de a fabiat nem tudta megelőzni, simán elhúzott előle)

rövid netes böngészésem után, szerintem egy benzines 100 lóerős változat volt. hogyan lehet hogy ennyire gyors volt a fabia? biztos, hogy erősebb volt, mint 100 le, én a 80 lóerős gépállatommal is nagyon lemaradtam tőle. :-)

2016. júl. 16. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet azt tuningolni. Lehet hogy dízelmotor volt benne felirat ellenére. A 131 lovas pd-vel durván megy.

Amugy meg ez a ledöngölés is csalóka lehet. Tegnap ment előttem egy swift 60-al országuton, index, kezdem előzni, akkor padlógázt nyomott neki én meg visszaálltam mögé. 231 LE-s a kocsim, meg tudtam volna előzni úgyis hogy gyorsított de nem vagyok már hülyegyerek. Ezt ő értelmezhette úgy hogy lenyomott, de semmi gond.

2016. júl. 16. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:
hát szerintem egy 150 lovas Accord kb. hasonlóan gyorsul mint egy 100 lovas fabia, mivel kb. 1,5-ször nehezebb lehet. illetve ha egy kicsit is jól van beállítva, esetleg ültetve az eleje és kapott egy + 10%-os ECU-t, akkor simán ott is hagyja. Fabia RS-ek egyébként még durvábbak, múltkor ültem egyben 1.4 180 le DSG, az valami bitang élvezetes egy sportkocsi. 10 mp körül 150-en van, bexarás :D
2016. júl. 16. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Ismerem a gazdáját, nem nagy szám amúgy az a kocsi. Próbált előzni engem is, de ha odaléptem a sajátomnak, hamar visszahúzódott mögém. Amúgy elszoktam engedni, had menjen ha nincs esze.
2016. júl. 26. 16:33
 4/5 anonim ***** válasza:
sok ilyen ember van egyébként, tipikus boyracerek.. nincs pénze normális autóra és ilyen kis autókat tuningolnak agybafőbe... mi ebben a jó, nem értem..
2016. aug. 3. 07:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Tuningolnak, de hogyan... Nekem is nagyköbcentis autóm van, de nem azért, hogy versenyezgessek, hanem mert sokat megyek rakva hegyes vidéken, oda meg kell az erő. Kisebb köbcentis autó is elmenne ott, de nem mindegy, hogy erőlködik a kocsi, vagy vigan elmegy erőlködés nélkül. De ennek a Skoda tulajnak már nem sokáig fog menni a verda, mert nagyon gyilkolja.
2016. aug. 3. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!