125 CCM, 4 ütemű motornál kotyog a szelepház, mi lehet a gond? Második kérdés a gyújtáskor úgy viselkedik mintha visszarúgna,meg néha csikorgó hangot ad ki mikor gyújtom.
Figyelt kérdés
Ellenőriztem a szelephézagokat,stimmelnek,de mintha a bütykös tengelynél kopogna...mi lehet a megoldás?2020. dec. 12. 16:00
1/5 anonim válasza:
csak hidegen vagy melegen is csinálja?
2/5 A kérdező kommentje:
Melegen is kotyog...
2020. dec. 12. 16:10
3/5 anonim válasza:
Mi kotyog? A vezérmű tengely? milyen irányba? Miért nem tudsz feltenni rendesen egy kérdést? Nekem elsőre 4-et is sikerült...
4/5 A kérdező kommentje:
szóval, a probléma az, hogy ellenőriztem a szelepeket, a szelephézaok jól állnak, viszont a kotyogás nem múlt el, továbbra is kotyog úgy nézem hogy a kipufogó szelepnél a bütyök ami a tengelyen van...
2020. dec. 12. 22:12
5/5 A kérdező kommentje:
A másik probléma, gyújtáskor jelentkezik, olyan hangot ad ki mint ha valami megcsúszna, elég csúnya hanja van, a berúgókar meg néha visszarúg
2020. dec. 12. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!