Ez a kocsi hogy lehet ilyen olcsó?
Figyelt kérdés
megéri megvenni vajon egy ilyet?? nem gyanús ez azért ilyen kevés pénzért??(pedig elvileg áééapota kitűnő, érvényes magyar okmányokkal)
ti megvennétek?
2010. aug. 12. 11:10
11/19 anonim válasza:
nem írták hogy mennyi km van benn... lehet, hogy már 300 ezer is van benne és szét van a motorja, csak azt ugye képen nem látni
12/19 anonim válasza:
Kábé 1 millió kilométer van benne, és paraszt módszerekkel tuningolták, stb.
13/19 anonim válasza:
Ez MERCI, 300 000, az még serdülőkor neki...
Ettől függetlenül EZT nem venném meg.
14/19 anonim válasza:
Hgyan enne már 20 litert te seggarc?
15/19 anonim válasza:
Mercinek 700ezret simán ki kell bírnia
16/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
egyelőre csak nézegetem a kocsikat, még jogsim sincs, majd jövőre szeretnék, és akkor már szeretnék egy saját kocsit is, max 300.000-ből
egyébként VW Golfot néztem még h jó lenne, 1es vagy 2es Golf
2010. aug. 12. 14:42
17/19 anonim válasza:
Istenem mekkora idióták vannak itt. Hogy enne 20 litert ez?? Istenem -.- a másik "lehet hogy 300 e km van benne" Hát istenem Mercedesről beszélünk .
:)
18/19 anonim válasza:
Kétlem, hogy 300ezer lenne benne, ilyen korban sokkal jobban néznek ki a Mercedesek. Ebben legalább van 700 000 km, de inkább több!
19/19 anonim válasza:
hát nemtom de ahogy előttem írták már, ezt sztem "brazilok" árulják, tőlük pedig semmit sem vennék, autót meg pláne nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!