Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elindulántok németbe egy...

Elindulántok németbe egy fapados 20éves 1.2benzines Corsával?

Figyelt kérdés
Barátaim mind lebeszélnének róla, mondván, hogy nem arra való, megbízhatatlan, kényelmetlen stb. Ápukam szerint viszont teljesen vállalható. Tudni kell róla, hogy 25éve teherautósofőr, a saját, és az én autómat is rendszerint ő szervizeli, tehát valamennyire képben vam az autós témákban.

2020. dec. 5. 22:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
13%

Ha a láncos motoros 1.2-es 16V, eszembe nem jutna.

A régi szíjas az oké, avval bárhová.

2020. dec. 6. 00:17
 12/15 anonim ***** válasza:
72%
Igen, egy szétült ülésű (vason ültem szinte) Swifttel jártam s keltem messzire is, fájt, de ment olaj meg víz a fontos, hogy legyen benne.
2020. dec. 6. 00:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs más és tényleg megbiztok benne, akkor miért ne?
2020. dec. 6. 08:52
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
5ször voltam már Németországban egy 1.2-es Renaultval (egyirányba 1300 km). Most megint megyek télen, ha lehet. Nagyon megbízható járgány, bárhova elmerek indulni vele, hűt, fűt, megáll, elindul. 120-al elérsz bárhova vele (igen, Németben is elég, ott sem 200 a minimum tempó, sőt). Gondolkoztam, hogy kéne erősebb, nagyobb és alkalmasabb autó, de egyszerűen viszonylag kevés pénzért ettől csak megbízhatatlanabb autót tudnék venni, amivel nem indulnék el ilyen nyugodtan. Mondjuk ez csak 11 éves autó.
2020. dec. 6. 11:14
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, de ilyen csipszarok hagynak elbizonytalanodni, az évtizedes vezetési, szerelési tapasztalattal rendelkező édesapádnak meg nem hiszel? Ezerszer annyit elért már ezen a téren, mint a nyikhaj haverok.
2020. dec. 8. 12:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!