Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet fényhíd autó tetejére...

Lehet fényhíd autó tetejére szerelve? Vagy bárhogy? Példa a leírásban

Figyelt kérdés

[link]

Ez a fényhíd pl lehet autóra szerelni?:)

Nem szándékozom venni azonban,csak mivel láttam már 2 ilyen autót,aminek tetején volt ilyen,így rákérdezek, hogy ez szabályos?lehet? Ha igen,milyen papír kell,ha kell egyáltalán hozzá? Forgalmiban külön nem kell gondolom semmit feltuntetni, csak műszakin gond max nekik. Köszönöm a felvilágosító választ előre is.

2020. dec. 5. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Annak ellenére, hogy nem MKJ, engedély nélkül nem, és nem is hadználható sem fixen rögzítetett, sem alkalmilag elhelyezett világítás a gyárilag beépítetteken kívül.
2020. dec. 5. 19:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2020. dec. 5. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Az érdekelne, hogy mi a helyzet a munkalámpákkal, láttam már előre, oldalra és hátrafele néző munkalámpát, illetve utólagos tolatólámpát is felszerelve.
2020. dec. 5. 21:10
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, én mondom h fényhidast is láttam, néha néha, nagyon ritkán..

De ezekszerint nem igen lehetne..

Munka járműre viszont amit te mondasz,szerintem lehet..:)

Bár szerintem én ezt a fényhidas dolgot ha legközelebb megállít egy rendőr rákérdezek:D

2020. dec. 5. 23:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Utólagos tolatólámpát hogy kell elképzelni?

Ha bent van az utastérben akkor kétlem, hogy bárki szólna érte, mert úgyis csak tolatásnál látszik.

2020. dec. 6. 13:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem munkagépre, hanem teherautón, furgonon látok sokszor. Odaállnak a munkaterület mellé/elé és az autón lévő reflektorokkal világítják meg a területet. Ránézésre ezek általában nem E jelűek.

Utólagos tolatólámpa: teherautókon, furgonokon, terepjárókon látni, általában a lökhárító alá szerelve.

2020. dec. 6. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!