Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Legális LED-es fényhidat...

Legális LED-es fényhidat autóra szerelve tartani?

Figyelt kérdés

[link]

Ha a képen látható módon felszerelnék egy LED hidat az autóm tetőcsomagtartójára, azért szólhatnak a rendőrök egy esetleges közúti ellenőrzésnél? Milyen szabályok vonatkoznak ezekre? Le kell takarni közúton? Lehet egyáltalán használni?

Gyakran járok olyan helyeken Bükkbe, Mátrába akár közúton akár magánúton ahol szükségem lenne ilyen fényforrásra. Nyilván előbb szeretnék utána járni hogy egyáltalán milyen formában lehet felszerelve az autón legális kereteken belül.

2020. nov. 25. 15:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd fel a kapcsolatot az NKH-val. Szerintem ez csak ún. előzetes átalakítási engedéllyel csinálható meg (legálisra). Ha biztosra akarsz menni, szerintem inkább tőlük kérdezd, és ne ránk halgass :)
2020. nov. 25. 15:45
 2/2 anonim ***** válasza:

a műszaki kresz egyértelműen leírja, hogy nem.

Persze van megoldás, de arra most nem térnék ki. Nézegesd a jutubot, ott látni ilyen trükköket.

2020. nov. 25. 18:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!