Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ciki 32 éves férfiként Egy...

Ciki 32 éves férfiként Egy Suzuki Ignist használni?

Figyelt kérdés
Megörököltem nagyapám Ignisét ami elég jó állapotba van 15 éves 113ekm-el. Nekem egy 4-es Golfom van 17 éves 306e km-el.Ez kényelmesebb,stílusosabb forma viszont nem olyan megbízható autó már,egyre többet kell költeni rá. Az Ignisre meg szerintem még pár évig semmit se kell költeni és nyugodtabban elindulhatok vele külföldre.
2020. dec. 5. 17:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Jó, csak egy példa ez a félmillió km. Ezzel csak a megbízhatóságát, tartósságát akartam kifejezni...
2020. dec. 5. 19:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Az a ciki hogy ezt a kérdést kiírtad

Az a ciki, hogy cikinek tartod!

Miért lenne ciki?

Én b..meg kerékpárral járok boltba, mert olyan beteg vagyok, hogy már nem lehet jogsim.

Ez ciki? Ez sem az!

örülj neki, hogy van egy jó autód amivel el tudod intézni a dolgaidat és nem busszal, vonattal, kerékpárral kell sz.nod...

Tudod mekkora szívás biciklivel hazavinni egy tálca sört? TUDOD????? :DDDDDDDD

2020. dec. 5. 20:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Húha nehogy beülj a Szuziba mert kinéznek a haverok a kocsmából Fókszvágen alá ne adj mert az aztán maga a német minőség luxus sport meg minden egyben 600e-ért.Csajok végképp nem fognak szóba állni veled.
2020. dec. 5. 21:22
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen ,31 évesen már egy MLM hálózatot működtettem , de még csak 22 vagyok.
2020. dec. 5. 23:46
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Golf 4 egy kategória az Ignissel úgyhogy ebből kiindulva nem ciki.
2020. dec. 6. 00:38
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

az ignis sokkal olcsóbban fenttartható autó mint egy 4 es golf

És mivel mind két autó már elég öregecske, népautó, igy a presztizs mint olyan már egyiknél sem megemlithető

Én tuti az ignist hazsnálnám...

2020. dec. 9. 20:47
 17/17 anonim ***** válasza:
73%
Az a ciki hogy ennyi idosen meg ez szamit... egy 30 eves fustolo kattogo-csattogo "premium"markaban ulnel az menobb?
2020. dec. 14. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!