Ciki 32 éves férfiként Egy Suzuki Ignist használni?
Figyelt kérdés
Megörököltem nagyapám Ignisét ami elég jó állapotba van 15 éves 113ekm-el. Nekem egy 4-es Golfom van 17 éves 306e km-el.Ez kényelmesebb,stílusosabb forma viszont nem olyan megbízható autó már,egyre többet kell költeni rá. Az Ignisre meg szerintem még pár évig semmit se kell költeni és nyugodtabban elindulhatok vele külföldre.2020. dec. 5. 17:24
1/17 anonim válasza:
Ciki max az lenne ha még mindig 4 kerekű biciklivel járnál.
2/17 anonim válasza:
A"ciki" korszak normális esetben óvodás kor végéig tart.
Nyilván nem ezzel fognak utánad fordulni a csajok az utcán, de a Golf 4 sem nagy eresztés 200-ban.
3/17 anonim válasza:
ha az egyik ciki ammásikra meg sokat kell költeni add el mnd a kettőt és vegyél egy másikat
4/17 anonim válasza:
32 évesen még itt tartasz, hogy ciki-nem ciki?
5/17 anonim válasza:
Az ignis is csak 200ezer km-ig költségmentes.Aztán jön a nyelestengely csapágy hiba,abs kocka hiba,ac pumpa hiba.....stb.Hírtelen csak ennyi jutott eszembe,de több minden elfosta magát az én ignisemben.
6/17 anonim válasza:
Akkor nem jó, ha te rosszul érzed magad benne. Közlekedésre teljesen jó. Sokkal jobb egy biciklinél, nem fagysz szét.
8/17 anonim válasza:
Ha azt írjuk, hogy ciki, akkor eladod és veszel egy E46-ot?
10/17 anonim válasza:
Az a ciki szerintem, hogy egyáltalán eszedbe jutott ez a bődületes marhaság. A huszon x éves ex német prémium, ami szinte húzza a belét és atulaj ezresekért tankol bele, na az aztán a ciki! Az Ignis meg félmillió km-rel a "háta mögött" röhögve megy tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!