Ki milyen autós kamerát használ? Milyet ajánlotok?
Arra gondolok, ami rögzíti az útközbeni dolgokat.
Max 20 ezret költenék rá.
Mennyi ideig őrzi meg a felvételt?
Vagy hogy működik ez pontosan?
Nekem valami noname kínai van, két éve vettem, még működik, de lassan kezdi beadni a kulcsot, viszont aránylag normális minőségben rögzít.
Amúgy pl a Xiaomi-nak vannak jó cuccai jó áron.
A fedélzeti kamerák általában micro sd-re rögzítenek, és addig "őrzik meg" a felvételt, amíg tele nem lesz a kártya és felül nem írják rajta a régieket az újabbakkal. Ha valamit meg akarsz tartani, azt el tudják külön mappába tárolni, hogy ne legyen felülírva. Aztán ezeket érdemes lementeni gépre és törölni a kártyáról, hogy ne foglalják rajta sokáig a helyet.
Xiaomi yi van nekem most lesz 1 éves. Wi-fis tehát 5 méteren belül telefonról tudom nézni és megvágva tudok menteni ha kell, és kell is mert 16gb kártya 1 órára elég, bár én 1080p-n 60fps-el rögzítek.
Mit erdemes mellé venni? Tapadókorongos tartót +2 ezer és tudod tisztítani a szélvédőt.
Annyit csinálok én meg pluszba, hogy nem az 5 méteres kábelét használom hanem egy kisebbet így nem keveredek el a zsinorba.
Nekem egy 8-9 éves gps-es Mio kamerám van. Kidobni nem tervezem, mert tulajdonképpen a funkcióját ellátja. De ma már sokkal jobb, nagyobb tudású, jobb felbontású kamerák vannak jóval nagyobb választékban szinte fillérekért.
Annyira nem nézem napi szinten a lehetőségeket, de most talán valami Xiaomi 70mai vagy hasonlót vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!