Ki használ C900 autós kamerát? Hogyan kell rögzíteni az esetleges esetet?
Figyelt kérdés
Kaptam egy C900 novatek autós kamerát de nem tudom használni, hogyan lehet menteni az esetleges balesetet?
Azért ebbe a kategóriába írtam mert nagyobb esélyt látok rá, hogy kapok érdemi választ, mivel autós társak használnakk ilyet.
2016. dec. 30. 09:09
1/9 anonim válasza:
Tök egyszerű. Alapból megy a felvétel ha kap áramot. A felvételeket a beállított időegységekben fájlokba menti,amíg meg nem tellik az sd kártya,aztán törli őket és újrakezdi. Ha van akció és azt fixálni akarod a kártyán akkor csak a JOBB oldali gombot megnyomod és az adott file nem törlődik többet.
2/9 anonim válasza:
Amióta feltalálták az USB csatlakozót, ez nem okozhat gondot! Ezen is ott a csati, feldugod a gépedre és lemented a felvételeket.
3/9 anonim válasza:
Nem adnak mellé semmilyen használati útmutatást? Leírást? CDt?
4/9 A kérdező kommentje:
Bár mondjuk folyamatosan újra kell resetelnem a eszközt mert lefagy... nem reagál. Nem használtam még élesbe csak itthon.
2016. dec. 30. 09:40
5/9 anonim válasza:
Adsz neki külső tápot és úgy próbálod? Ezeknek az kell, mert az akkujuk nagyon gyenge. Sd kártyának meg legalább class10 est rakj bele és formázd le előtte pc-vel ,ha volt rajta valami.
6/9 A kérdező kommentje:
mióta feltettem a kérdést azóta usb-vel csatlakoztatva van a gépbe. Rendben, class10 es lesz, biztos rá van írva.
2016. dec. 30. 09:54
7/9 A kérdező kommentje:
class10 az az a jel amikor egy 10-es be van karikázva a giga fölött?
2016. dec. 30. 09:56
9/9 A kérdező kommentje:
Nem nagyon működik a dolog... percenként újra kell resetelni. Visszaküldöm. Évben ez a második autós kamera ami elromlik és adhatják vissza a pénzem... nagyszerű.
2016. dec. 30. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!