Használ valaki autós fedélzeti kamerát?
és ha igen akkor miért döntött úgy ,hogy vesz egyet + volt-e olyan szituáció amikor jól jött ,hogy van az autóba kamera ,ha volt akkor mi volt az ?
válaszokat előre is köszönöm !!
Én használok, elrejtve az autóban. Leginkább a parkolás közben történő események miatt.
Az előzmények:
Tavaly az előző autómról ellopták a rendszámtáblákat (Miskolc, Vászonfehérítő u. környéke és Avas, csak hogy tudjátok, hol kell tartani a hasonló esetektől), azután beálltam a belső parkolóba, hogy szem előtt legyen az autó, de két ott lakó tahó kezdett szórakozni azzal, hogy az ablaktörlőmet babrálta, hetekig csinálták, ez volt náluk a napi rutin, egy alkalommal teledobálták csikkekkel az autót. Beraktam egy rejtett kamerát, ami felvette őket, az értelmileg visszamaradt gyerekeikkel együtt (utóbbiak a csikkdobálók).
Azóta már felköltöztem Budapestre, hogy a szeretett nő mellett legyek, az autó meg garázsban áll, de még így is jó szolgálatot tesz a kamera, ha visszamegyek a vadkeletre, meglátogatni a családot.
Az eredeti funkciója, a balesetekről való bizonyítékgyűjtés mellett akkor is nagyon hasznos, ha parkolási baleset történne a távollétemben, mert azt is rögzítené, pontosabban a tettes rendszámát, mert leállított motornál is rögzít, ha mozgást érzékel.
Nekem egyedi megoldás van, elöl rejtett, hátul csak félig-meddig. Az ára egyezik a legolcsóbb kompakt fedélzeti kamerákéval: egy nagyon olcsó androidos telefon, ami a központi egység szerepét tölti be, rajta fut a rögzítőszoftver, egy 4gb sd kártyára dobálja az 5mp fotókat, még viszonylag kevés fénynél, utcai világítás mellett is kivehető minőséget produkál, wifin is elérhető, és két webkamera.
Igen. Az utóbbi időben többször kaszáltak el majdnem vagy ténylegesen a felelősséget elhárítva.
Így aztán beszereztem egy 2kamerás, GPS-es, Gsensoros kamerát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!