Mi baja lehet a turbódízelmotoromnak?
Figyelt kérdés
Olyan menetteljesítményt produkál mintha szívó lenne, vagyis ~150km/h körül vége van. Nincsenek meg a lóerők, vagy ez mire utal?2020. dec. 3. 15:01
11/15 anonim válasza:
Véletlen se áruld el hogy milyen típus mert akkor még tudnánk érdemben segíteni.
12/15 A kérdező kommentje:
Nem írtam le? Átsiklottam felette ezek szerint. Seat Toledo, VW konszern adagolós TDI motorral.
2020. dec. 3. 17:31
13/15 anonim válasza:
ennek a távtippelgetésnek nincs értelme, otthon úgyse tudod javítani akármi baja van, vidd el szervizbe.
14/15 anonim válasza:
Felteszitek padra megméritek...
15/15 anonim válasza:
Szóval max a 110 lovas kivitel lehet, ha adagolós. Kivan hajtva már a lelke is annak a motornak, nem tudom minek kell 150-el is erőltetni. Újkorában sem igen tudott 170-180-nál többet ez a motor ilyen nagy dobozban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!