Adott egy opel astra g. 2 éve van nálam, ezalatt szilentek, fékek cserélve, egyéb apróbb hibák javítva.
Tavasszal esedékes egy vezérlés csere. A kinyomócsapágynak hangja van szóval lassan az is csere. A motorból és váltóból csöpög az olaj.
Érdemes lenne ezeket a hibákat kuplungcserével együtt megcsinálni vagy inkább adjam el az autót?
A nagyszervíz olyan 200-300 ezer körül lehet, de utána pár évig lenne egy megbízható mászkálós autóm. Érdmes megcsinálni vagy inkább adjam el így ahogy van nyomott áron?
Ha veszel egy másik használt autót, arra is jó eséllyel rá fogsz locsolni ennyit, és ott van az átírási illeték a semmire. Ezt így nyilván ár alatt fogod tudni eladni. Én megcsináltatnám.
2020. dec. 3. 16:53
3/7 anonim válasza:
Nezd valoszinu atulsz egy fiatalabba, kezdodik majd minden elolrol.
Szerintem jobban jarsz ha megcsinaltatod rendesen es tovabbi 4-6 evet eljarkalsz vele.
Nekem hasonló korú autóm van, ér kb 500-at max, en megis rakoltom azt ami kell mert még mindig olcsobb mint venni millio felett egyet es monden javitasnal 30-40%-kal tobbet rakolteni.
2020. dec. 3. 16:53
4/7 anonim válasza:
Add el és majd veszel helyette másikat, ami még szarabb lesz mert azt is így tartják karban.
2020. dec. 3. 17:22
5/7 anonim válasza:
Csinaltasd meg. Opeleknel alap, hogy csopog valtobol motorbol az olaj. Sokkal ujabb autoiknal is. Maig nem sikerult ezt a problemat megoldaniuk. Sokbol 100E km kornyeken mar nem csopog hanem folyik. Altalaban a szelepfedel alol.
2020. dec. 3. 17:39
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindekinek ment a zöld!
2020. dec. 4. 00:35
7/7 anonim válasza:
Tartsd meg! Énekem is G Astra van, most kuplungoztattam, idén volt hátsó fék+dob csere, előtte évben első tárcsa+betét csere meg fékcsövek cseréje. Használati értéke nagyobb mint amit kapnék érte, van egy megbizható autóm, nem igazán érdekel hány éves. Mindig kell rá költeni, de erre olcsón megvan a legtöbb dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!